Monday, February 13, 2012

Review The Garden Wedding of Nur Akmarina & Mohd Fairus

Salam..

Da agak lama saya tidak membuat coretan, banyak gambar hanya diupload tanpa coretan panjang. Kali ni saya nak review kisah pelamin yang kami telah reka istimewa permintaan dari pengantin sendiri Nur Akmarina. Nur Akmarina merupakan sahabat saya semasa alam persekolahan lagi. Kami telah lama tidak berhubung, kami berjumpa semula pun di Facebook. Itupun Akmar masih berada di Melbourne Australia menyabung pengajiannya. Sekembalinya ke Malaysia semasa cuti semester beliau menyatakan hasrat untuk berjumpa dan seterusnya melantik kami as a official decorator for her dais.


Konsep yang dia mahukan is " less is more". Memang simple, nampak ringkas & cantik. Berlatarbelakangkan garden bersesuaian dengan tempat yang di pilih di Taman Tema Rekreasi Bukit Jalil.

Dengan RahmatNya majlis berjalan lancar & di sebelah petang setelah selesai upacara persandingan hujan telah pun turun. Alhamdulillah.. hujan rahmat hadiah buat pengantin & crew kami. Walaupun telah disediakan khemah untuk backup sekiranya hujan , khemah pun tidak sempat diangkat. Inilah kali pertama kami berhadapan dengan situasi ini. Saya & seluruh crew SimplyCipta mendoakan kalian berbahagia hingga ke pintu syurga.. :). Sehingga article ini ditulis berita gembira yang saya terima Akmar telah pun berbadan dua. Tahniah diucapkan!!
Saya kongsikan istimewa gambar2x perkahwinan mereka.

Gambar Ihsan dari
http://apaipictures.com
Official Photographer: http://shutterspeakstudio.smugmug.com/
Pengantin yang tidak sempat diselamatkanCoretan Farra

No comments: